Construcții hale

■ Echipa Kronwerk construiește hale și clădiri pe structură metalică la cele mai inalte standarde.

■ Halele pe care le construim se încadrează într-o plajă diversă, începând de la hale industriale, hale de producție, hale agricole, hale depozitare și până la hale de birouri.

■ Pentru construcțiile pe schelet metalic, Kronwerk folosește oțel de rezistență sporită, pentru a oferi halei tale rezistența necesară și durabilitatea de care are nevoie.

Constructii hale - Kronwerk

■ Oțelul este principalul material utilizat pentru construcții hale și realizarea structurilor metalice, a halelor și a clădirilor de acest tip. Oțelul este o variantă dură, care poate rezista în timp fără probleme, rezistă șocurilor diverse, dar și factorilor de coroziune.

 
 

  Structuri metalice

■ Construim hale din oțel, ce se pot personaliza conform cerințelor: copertine, uși secționale, suport pod rulant, mezanine.

■ Venim în întâmpinarea clienților doritori cu execuție hale cu un raport optim calitate/preț. Construcțiile metalice sunt indicate pentru orice linie de producție sau de procesare, combinate sau nu cu spațiu pentru birouri. Oferim construcții metalice cu deschidere utilă de până la 60 m, diverse înălțimi și lungime nelimitată.

Constructii hale - Kronwerk

■ Fie că aveți nevoie de un spațiu de depozitare sau de o hală de producție, structura metalică este opțiunea cea mai eficientă. Structurile metalice pot fi modelate și adaptate aproape pe orice tip de arhitectură.