Eficiență

■ Indiferent de anvergura proiectului tău, serviciile noastre acoperă toate aspectele. Indiferent că vorbim despre calitatea materialelor, proiectarea optimă, calitatea lucrărilor realizate, sau orice altceva, rezultatul este același. Un proiect bine realizat, de la început până la sfârșit.

■ Proiectele la care participăm sunt realizate sub umbrela eficienței și ai termenilor exacți.

■ Planificăm, proiectăm, executăm și livrăm orice proiect de construcții industriale, conform cerințelor clientului nostru.

Constructii industriale - Kronwerk

■ Kronwerk asigură consultanță tehnică de specialitate, atât în faza de proiectare, cât și pe parcursul execuției proiectelor, serviciile noastre caracterizându-se prin calitate, promptitudine și seriozitate.

 
 

  Industrial

■ Kronwerk acoperă o gamă largă de servicii construcții industriale. Includem aici structuri de rezistență pentru elemente de mari și mici dimensiuni, structuri tip confecții metalice, hale industriale, structuri metalice industriale pentru parcuri tehnologice.

■ Punem la dispoziția clienților interesați servicii de proiectare și consolidare structuri metalice, dar și servicii de construcție structuri industriale moderne, complexe. Oferim servicii de construcții industriale din oțel, beton, beton precomprimat, zidărie portantă sau modulare.

Constructii industriale - Kronwerk

■ Fie că vorbim despre fabrici de producție, hale pe schelet metalic, hale de depozitare sau de producție, construcții de tip mall sau showroom, echipa Kronwerk acoperă toată gama de construcții industriale.