Exterioare

■ Serviciile de amenajări exterioare cuprind aspectul structurii arhitecturale, vopselele și decorațiunile potrivite pentru utilizarea în exterior.

■ Principala caracteristică a amenajărilor exterioare o reprezintă faptul că acestea trebuie să reziste calitativ şi estetic la factorii de mediu agresivi la care sunt supuse.

■ Exteriorul oricărui imobil este reprezentat în general de: fațada clădirii, curte, gard și elementele decorative care completează estetica imobilului.

Amenajari exterioare - Kronwerk

■ Toate serviciile noastre de amenajare exterioară includ soluții personalizate sau la cerere, în funcție de fiecare client în parte. Soluțiile Kronwerk dau viata și armonie tuturor elementelor de exterior.

 
 

  Servicii

■ Echipa Kronwerk își asumă responsabilitatea pentru toate lucrările pe care le efectuăm pentru clienții noștri. Punem calitatea pe primul loc și oferim soluții adaptate cerințelor tale, astfel încât să fi mai mult decât mulțumit de rezultatul final. Iată o parte dintre seerviciile de amenajări exterioare pe care echipa noastră le oferă:

■ Lucrări de terasament și montaj pavele;
■ Izolații termice, hidroizolații;
■ Zugrăveli exterioare;
■ Placări gresie sau faianță;
■ Amenajări curți;
■ Sisteme de colectare a apei pluviale;
■ Reparații acoperiș;
■ Și multe altele.

Amenajari exterioare - Kronwerk