Hale metalice Brasov

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune soluții pentru hale metalice Brasov, atunci sunteți la locul potrivit. La Kronwerk, oferim servicii de proiectare,
construcție și instalare a halelor metalice de cea mai înaltă calitate. Cu o experiență solidă în industria construcțiilor metalice, suntem o alegere de încredere pentru clienții noștri din Brasov și din întreaga regiune.

Hale metalice Brasov

Indiferent dacă aveți nevoie de o hală metalică pentru depozitare, producție sau altă destinație, suntem aici pentru a vă ajuta să vă materializați proiectul. Cu Kronwerk, veți avea parte de servicii profesionale și de calitate superioară în construcția de hale metalice Brasov.

Construcții civile

Ne implicăm 100% în orice proiect și operăm cu seriozitate toate proiectele în care suntem implicați, de la proiecte mici la proiecte mari. Echipa Kronwerk este o echipă de profesioniști, cu peste două decenii de activitate.

– Vezi servicii –

Construcții industriale

Kronwerk asigură consultanță tehnică de specialitate, atât în faza de proiectare, cât și pe parcursul execuției proiectelor, serviciile noastre caracterizându-se prin calitate, promptitudine și seriozitate.

– Vezi servicii –

 

Confecții metalice

Halele pe care le construim se încadrează într-o plajă diversă, începând de la hale industriale, hale de producție, hale agricole, hale depozitare și până la hale de birouri.

– Vezi servicii –

Amenajări interioare

Serviciile de amenajări interioare sunt procesul de transformare a spațiului dumneavoastră, într-un spațiu care să corespundă tuturor cerințelor și ideilor pe care le aveți legate de acesta, într-un spațiu plăcut, confortabil, ergonomic.

– Vezi servicii –

 

Amenajări exterioare

Toate serviciile noastre de amenajare exterioară includ soluții personalizate sau la cerere, în funcție de fiecare client în parte. Soluțiile Kronwerk dau viata și armonie tuturor elementelor de exterior.

– Vezi servicii –

Instalații construcții

Echipa Kronwerk asigură servicii de montaj, reparație și înlocuire instalații de orice tip. Începând cu instalații de apă, instalații de canal, instalații sanitare și până la instalații electrice.

– Vezi servicii –